header

Soefi Beweging Nederland

Soeficentrum Amsterdam

"Soefisme is religie als je er religie van wilt leren, filosofie als je er wijsheid van wilt leren, en mystiek als je erdoor geleid wilt worden bij het ontvouwen van de ziel.
En het is meer dan deze dingen. Het is het licht, het leven dat voedsel is voor elke ziel en een sterfelijk wezen tot onsterfelijkheid opheft. Het is de boodschap van liefde, harmonie en schoonheid”.

- Hazrat Inayat Khan -

 

amsterdam contact

 

Contactgegevens Soeficentrum Amsterdam
Wil je meer weten over de Soefibeweging, Soeficentrum Amsterdam en haar activiteiten?
Neem dan contact op met:

Ljoeba van Tuyll
soeficentrum020.ljoeba@gmail.com 
06.22003076

 

Adres Diensten
Vrijburg Amsterdam
Herman Gorterstraat 31
kaart/routeplanner

 

Mogelijkheden tot betrokkenheid bij Soeficentrum Amsterdam

Er zijn verschillende manieren waarop je betrokken kunt zijn bij Soeficentrum Amsterdam:
Als belangstellende kun je deelnemen aan alle openbare activiteiten, waaronder de Universele eredien­sten en de meditatie-avond. Als je jouw naam, mailadres en telefoonnummer mailt naar soeficentrum020.ljoeba@gmail.com, dan kom je op onze mailinglijst te staan en word je op de hoogte gehouden van de activiteiten in het soeficentrum. Je kunt broeder- of zusterschapslid worden als je je voelt aangetrokken tot het soefisme en het gedachtengoed van Hazrat Inayat Khan onderschrijft, maar nog geen moeried (leerling binnen de innerlijke school) wilt worden. Wie het soefipad wil opgaan kan moeried (leerling) worden en deelnemen aan de innerlijke school. Dat betekent dat je je herkent in de drie doelstellingen en de 10 soefi-gedachten. Het moeriedschap is een strikt persoonlijke zaak, die ondersteund wordt door een inwijding in de innerlijke school. Met je inwijder maak je verdere afspraken over hoe je je verder kunt  ont­wikkelen. Kijk hier voor verdere informatie over mogelijkheden en kosten.

 

Van de jaarlijkse bijdragen van Broeder- en Zusterschapsleden en Moerieds wordt 50% gebruikt om uitgaven van Soeficentrum Amsterdam, zoals kosten voor zaalhuur, te betalen. De andere 50% wordt afgedragen aan de Soefi Beweging Nederland, ter ondersteuning van haar eigen activiteiten, de International Sufi Movement ISM, en het onderhoud van de Soefi tempel Murad Hassil in Katwijk.