header

Soefi Beweging Nederland

Soeficentrum Eindhoven

Centrum Eindhoven kaarsenUniversele Eredienst

Op elke 1e zondag van de maand is er een Universele Eredienst, met uitzondering van juli en augustus. De Universele Eredienst is voor alles een dienst van bezinning, die troost kan brengen en nieuwe moed kan geven
en die kan inspireren. Binnen het Universeel Soefisme is respect voor ieders religieuze overtuiging en voor alle goedsdiensten. Er wordt - rond een vooraf gekozen thema - uit de geschriften van de 6 grote wereldreligies voorgelezen. Op basis van deze teksten wordt het onderwerp verder belicht in een toespraak door een cherag (lichtdrager). De diensten zijn voor iedereen toegankelijk.

 

***

 

Omslag In een oosterse rozentuinBelangstellenden groep

Het doel is een nadere kennismaking met het Universeel Soefisme. We lezen uit het boek "In een Oosterse Rozentuin" van Hazrat Inayat Khan en wisselen daarna gedachten uit. De groep komt bijeen op elke 3e woensdag-avond van de maand, en is toegankelijk voor belangstellenden en zuster-/broederschapsleden. Nadere informatie en aanmelding: soeficentrum.eindhoven@gmail.com.

 

 

***

 

Omslag GathasGatha-groep

Het accent bij deze bijeenkomsten ligt op stilte en ontvangen. Er wordt gelezen uit de leringen van Inayat Khan: "De Gatha's". De bijeenkomst vindt 1x per maand plaats op een vrijdagnamiddag. De groep is toegankelijk voor zuster-broederschapsleden, moerieds en belangstellenden die al langer bezig zijn met het soefisme. Graag vooraf aanmelden. Nadere informatie en aanmelding: soeficentrum.eindhoven@gmail.com.

 

 

***

  
Healing bijeenkomst

Deze wordt uitgevoerd voor mensen die fysiek en/of geestelijk in nood zijn. Personen kunnen met hun naam opgegeven worden, nadrukkelijk alleen met hun eigen goedkeuring. Nadere informatie: soeficentrum.eindhoven@gmail.com

 

***