header

Pagina overzicht

 

Stichting Soeficentrum Regio Utrecht

 

IMG 4217 rechtop

Ieder mens volgt zijn eigen pad.
Laat hem zijn eigen verlangens vervullen
zodat hij er boven uit kan stijgen
naar het eeuwige doel.

Hazrat Inayat Khan

Onze live activiteiten zijn afgelast tot 1 september, maar toch willen we er voor je zijn in deze lastige tijd. Hoe dan?

Een persoonlijk gesprek
Heb je behoefte aan contact of ondersteuning of wil je inspiratie delen, neem dan gerust contact op met Sakya van Male, centrumleider van Soeficentrum Regio Utrecht: sakya.vanmale@ziggo.nl, 030-2723522 of via skype.

Vieringen en meditaties digitaal
In de maanden mei en juni vinden er activiteiten plaats via Zoom, waarvoor je van harte welkom bent:
Informele diensten: op zondag 31 mei en zondag 28 juni (beide keren van 11:00 - 12:00 uur)
Meditatie avond: op woensdag 24 juni van 20:00 - 21:00 uur

Voor informatie en opgave kun je terecht bij Martin van der Graaff: m.vandergraaff@ziggo.nl, 06-28390357.

Bestaande groepen
Twee keer per maand (3 en 17 juni) is er voor de leden van ons centrum een soefi-avond via Zoom. Zij ontvangen daarvoor persoonlijk een uitnodiging.

Algemene informatie

Bezieling
Vanuit de spirituele levensvisie van het soefisme zoeken wij in ons centrum naar het ervaren van bezieling in onszelf en in anderen. Leven met aandacht voor de gewone handelingen van alledag. Daarmee kun je liefde, harmonie en schoonheid aan het leven toevoegen. We laten ons daarbij inspireren door muziek, poëzie en dans. Daarbij vinden wij het ervaren van je lichaam als voertuig van spirituele groei belangrijk. Daarom besteden we veel aandacht aan de adem om zo het gevoelscontact met je lichaam te vergroten.

Individueel en toch samen
Hoewel je innerlijke weg een individuele zoektocht is, zijn de mensen in het centrum toch op een positieve manier op elkaar betrokken. Samen vieren, samen oefenen en gezamenlijk een sfeer van stille aandacht creëren inspireert enorm. Op de volgende pagina's tref je onze activiteiten aan.