header

Pagina overzicht

 

Stichting Soeficentrum Regio Utrecht

 

IMG 4217 rechtop

Ieder mens volgt zijn eigen pad.
Laat hem zijn eigen verlangens vervullen
zodat hij er boven uit kan stijgen
naar het eeuwige doel.

Hazrat Inayat Khan

Onze activiteiten zijn afgelast tot 1 juni, maar toch willen we er voor je zijn in deze lastige tijd. Hoe dan?

Een persoonlijk gesprek
Heb je behoefte aan contact of ondersteuning of wil je inspiratie delen, neem dan gerust contact op met Sakya van Male, centrumleider van Soeficentrum Regio Utrecht: sakya.vanmale@ziggo.nl, 030-2723522 of via skype.

Vieringen en meditaties digitaal
Elke maand proberen wij een meditatie en een beknopte soefiviering aan iedereen te sturen die een emailadres bij ons heeft achtergelaten. Mocht je die ook willen ontvangen en we hebben je mailadres nog niet, laat het ons dan weten: m.vandergraaff@ziggo.nl, 06-28390357.

Bestaande groepen
Twee keer per maand is er voor de leden van ons centrum een soefi-avond via Zoom. Zij ontvangen daarvoor persoonlijk een uitnodiging.

Algemene informatie
Soefi Centrum Regio Utrecht is verbonden met Soefi Beweging Nederland / de Internationale Soefi Beweging. Je bent van harte welkom!

Bezieling
Vanuit de spirituele levensvisie van het soefisme zoeken wij in ons centrum naar het ervaren van bezieling in onszelf en in anderen. Leven met aandacht voor de gewone handelingen van alledag. Daarmee kun je liefde, harmonie en schoonheid aan het leven toevoegen. We laten ons daarbij inspireren door muziek, poëzie en dans. Daarbij vinden wij het ervaren van je lichaam als voertuig van spirituele groei belangrijk. Daarom besteden we veel aandacht aan de adem om zo het gevoelscontact met je lichaam te vergroten.

Individueel en toch samen
Hoewel je innerlijke weg een individuele zoektocht is, zijn de mensen in het centrum toch op een positieve manier op elkaar betrokken. Samen vieren, samen oefenen en gezamenlijk een sfeer van stille aandacht creëren inspireert enorm. Op de volgende pagina's tref je onze activiteiten aan.