header

 

 

Het pad, de voorbereiding, inwijding, valkuilen
en wat het pad niet is

Nieuwe vertaling van Volume X, hoofdstuk 2, The path of initiation:
'Het pad van inwijding'

 

Cover4

Een groot gedeelte van de lezingen van Hazrat Inayat Khan die in de engelstalige Volumes gebundeld zijn, is in het Nederlands vertaald. De Nederlandse Publicatie Commissie heeft zich tot taak gesteld om te zorgen voor de vertaling van de paar nog resterende hoofdstukken die niet vertaald zijn. Het eerste deel is onlangs afgerond. Het betreft de vertaling van hoofdstuk 2, Initiation and discipleship, uit volume X, Sufi  Mysticism.

Dit deel beschrijft de weg van iemand die een ingewijde is. Beschreven wordt hoe iemand zich moet voorbereiden om het pad te betreden: dat is geen simpele zaak!  Verder is het heel interessant om te lezen wat het pad van inwijding niet is en welke valkuilen je kan tegenkomen.

Graag willen we deze vertaling aan iedereen beschikbaar stellen en daarom kan de pdf hier gedownload worden. Onder menu 'downloads' is ook de e-pub versie voor e-readers te downloaden.

Het boekje is ook als ringband te koop voor €5,00 (excl. portokosten) door een mail te sturen naar soefibeweging.nederland@gmail.com met vermelding van de naam van het boekje en het volledige postadres.

Het NPC hoopt dat deze vertaling aan een behoefte voldoet en dat de lezers er veel inspiratie uit zullen putten.